Videoproductiebedrijf

U zoekt een professioneel videoproductiebedrijf in de omgeving van Amsterdam? Bingo! Bij eVideos uit Purmerend kunt u terecht voor verschillende soorten online video’s voor bedrijven. Met een bedrijfsfilm van eVideos komt u bovenaan in Google en trekt u potentiële klanten over de streep.


Portfolio      Tarieven

Meteen afspreken? Bel 0299 – 744766 of mail info@evideos.nl voor een goed gesprek.

 

Videoproductiebedrijf | boei de kijker

De kijker bij z’n nekvel grijpen, dat is wat een goede bedrijfsfilm doet. Hij houdt van begin tot eind de aandacht van uw bezoeker vast en communiceert een duidelijke boodschap.
 

Zichtbaar in zoekmachines

Met een of meerdere video’s op uw website wordt u beter vindbaar in zoekmachines als Google, YouTube, Facebook Search en Vimeo. Dit leidt tot meer bezoekers op uw website.
 

Wat voor video wilt u?

Een van de mooie dingen van online video is dat u er zo veel verschillende dingen mee kunt. Van een kort promotiefilmpje tot een gebruikshandleiding van uw product of dienst. Wij bieden u de volgende online video’s:

Bedrijfspresentaties

Productpresentaties

Klantervaringen

Elevator Pitch

Instructiefilms

Video E-mail
 

Videoclip laten maken door eVideos

Wij maken uw videoclip van script tot eindshot. Als eerste kijken we samen met u welke bedrijfsfilm voor u het beste geschikt is. Wij schrijven het script en schieten de opnames. Wij monteren hem en zetten hem in de juiste bestandtypen.
 

Meer weten?

Hebt u vragen? Wilt u een vrijblijvend gesprek? Maak direct een afspraak of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.     

Voor meer informatie zie ook: